اخبار اخبار

اولین کافه کتاب سال 98

.

برگزاری کافه کتاب، رونمایی از کتاب های خریداری شده از نمایشگاه بین المللی کتاب امسال، با حضور رئیس، معاونان تحقیقات و امور اجتماعی، جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، انجام شد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه در این نشست که در کتابخانه مرکزی برگزار شد، با توجه به اهمیت جایگاه کتابخانه در آموزش و پژوهش دانشجویان و اعضای هیات علمی، بر حمایت مسئولان دانشگاه نسبت به غنی تر کردن منابع علمی و آموزشی دانشگاه تاکید کرد.

دکتر " محمدرضا خدایی اردکانی"  معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز ضمن تشکر از حمایت های ریاست دانشگاه در روند ارتقای سطح منابع علمی و آموزشی دانشگاه بلحاظ کمی و کیفی، و بودجه اختصاصی برای این مهم که امسال نسبت به سالهای گذشته از رشد چشمگیری برخوردار بود، بر استفاده هرچه بیشتر دانشجویان و اعضای هیات علمی از منابع جدید تاکید کرد.

دکتر "طلیعه ظریفیان" رئیس کتابخانه مرکزی نیز در این کافه کتاب، گزارشی از تعداد منابع مکتوب فارسی و لاتین و نرم افزار خریداری شده از نمایشگاه کتاب امسال، ارائه داد.

بگفته وی، تعداد یک هزار و ۵۰۸ عنوان کتاب فارسی، لاتین و الکترونیک از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب  برای کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خریداری شده است  که از این تعداد، ۹۳۳ عنوان فارسی ، ۲۵۲ عنوان لاتین و ۳۲۳ عنوان کتاب الکترونیک مورد نیاز گروه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه است.

دکتر ظریفیان با اشاره به خریداری نرم افزار کتابخانه دیجیتال برای کتابخانه مرکزی دانشگاه، گفت:  با خرید این نرم افزار از نمایشگاه بین المللی امسال، مدیریت منابع دیجیتال ( کتابهای الکترونیک، نشریات الکترونیک و ...) از منابع چاپی کتابخانه مرکزی تفکیک شده و دسترسی به منابع سریعتر می شود.

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه همچنین از خریداری کتاب های مورد نیاز در حوزه سلامت روان برای اعضای هیات علمی و متخصصان شاغل در مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی گفت که تعداد ۷۳۰ عنوان کتاب فارسی و لاتین نیز از نمایشگاه کتاب برای کتابخانه مرکز روانپزشکی رازی خریداری شد.

دکتر ظریفیان افزود:با حمایت کتابخانه مرکزی، ۶۱۱ جلد کتاب فارسی و ۱۱۹ جلد کتاب لاتین (افست) مورد نیاز اعضای هیات علمی و کارکنان این مرکز روانپزشکی از نمایشگاه بین المللی کتاب خریداری شد.

گفتنی است، کتابخانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همزمان با تاسیس دانشگاه در سال ۱۳۷۲، راه اندازی شد و فضایی بالغ بر ۵۰۰متر مربع را به خود اختصاص داده است.

هم اکنون حدود  ۱۲۸۵۰ عنوان کتاب فارسی، ۱۲۸۴۰ عنوان کتاب لاتین و حدود  ۲۷۲۰ عنوان پایان نامه در مجموعه کتابخانه موجود است. چیدمان کتاب ها در این کتابخانه بر اساس رده بندی کنگره و پزشکی می باشد. کتابخانه به صورت قفسه باز اداره می شود و تمامی دانشجویان و اعضای هیات علمی امکان استفاده مستقیم از مخزن را دارند.

کتابخانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی یکی از کتابخانه های مطرح کشور در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی) می باشد.

لینک مطلب :