اخبار اخبار

زمان ثبت‌نام بن خرید کتاب

عضویت و ثبت‌نام راس ساعت 8 صبح 20فروردین آغاز می‌شود.

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاستهای ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور،  هر ساله در ایام برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارت ویژه خرید یارانه ای کتاب را در اختیار دانشجویان، طلاب، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها قرار می دهد. در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز این کارت با شرایط ذیل در اختیار متقاضیان قرار می گیرد:

بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.

زمان ثبت‌نام بن خرید کتاب زمان ثبت نام:  از   روز سه‌شنبه 20 فروردین تا پایان روز شنبه 24 فروردین 1398  از طریق سامانه ثبت نام  بن کارت دانشجویی به آدرس  bon.tibf.ir است.

سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از افزایش 60 درصدی بن خرید کتاب اساتید حوزه و دانشگاه خبر داد.

به گزارش ستاد خبری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ایوب دهقانکار گفت: بن خرید کتاب اساتید دانشگاه در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران 60 درصد افزایش پیدا کرده است و به مبلغ 400 هزار تومان رسیده است.

وی ادامه داد: بر این اساس سهم اساتید 200 هزار تومان و سهم معاونت امور فرهنگی 200 هزار تومان خواهد بود.

همچنین بن خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب مبلغ ١٥٠ هزار تومان است که از این مقدار سهم مشارکت دانشجویان و طلاب ٩٠ هزار تومان است و ٦٠ هزار تومان را نیز معاونت امور فرهنگی تامین خواهد کرد.

به گفته دهقانکار افزایش ٥٠ درصدی یارانه خرید کتاب دانشجویان و 60 درصدی اساتید حوزه و دانشگاه در راستای حمایت از اقتصاد نشر و توجه به توسعه فرهنگ مکتوب و کتاب و کتابخوانی در کشور صورت گرفته است.

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ٤ تا ١٤ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

لینک مطلب :